Zdrobitor manual pentru struguri, fructe, Micul Fermier, verde, 30 L, 350 kg/h
In scopul eliberarii mustului din boabele de struguri pentru separarea de seminte, pielita si componentele solide ale pulpei, este necesara spargerea pielitei si destramarea miezului bobului. Aceasta operatie ce poarta numele de zdrobire, trebuie sa satisfaca anumite conditii de care depinde calitatea mustului obtinut. Operatia tehnologica initiala din cadrul prelucrarii primare a strugurilor este zdrobirea bobitelor si separarea ciorchinilor (desciorchinarea). Acest zdrobitor este indispensabil oricarei gospodarii.
Caracteristici:
- Suportul si manivela sunt protejate anticoroziv prin vopsire cu pulbere in camp electrostatic.
- Are o greutate mica si este usor de manevrat si transportat.
- Este dotat cu role de antrenare si zdrobire din material compozit cu o dantura speciala, astfel incat sa se asigure un pasaj de zdrobire sigur si continuu, progresiv, efortul depus fiind minim.
Specificatii:
- Culoare: verde
- Capacitate cuva: 30 L
- Capacitate de lucru: 350 kg/h
- Material tambur: poliamida
Recenzii
Nu există recenzii până acum.